Dobračina 28, Beograd

064 3125839

Ponedeljak-Petak: 9.00-20.00

Subota: 9.00-18.00

truff, truff, tartufi, fruška gora, preduzetnik

Tartufi sa Fruške gore u Vojvođanskom dućanu

Truff Truff je mala porodična preduzetnička firma koja se bavi proizvodnjom i plasmanom proizvoda od tartufa.

Želimo da predstavimo naše proizvode kao domaći vojvođanski brend i težimo tome da sve sirovine koje koristimo budu sa područja Srbije. Naši proizvodi odišu jedinstvenim ukusom i aromom tartufa. U svakom od njih su utkana dugogodišnja istraživanja i praćenje svetskih trendova u oblasti proizvoda od tartufa. Stoga se možemo pohvaliti da imamo jedinstvene kombinacije ukusa vrhunskog kvaliteta, kažu za naš sajt Sonja i Violeta, dve devojke koje prave savršene kombinacije ukusa sa crnim tartufima i dodacima.

Proizvode odlikuje jedinstvena kombinacija ukusa i prirodna aroma vojvođanskog tartufa sa Fruške gore. U ponudi su proizvodi od jesenjeg crnog tartufa bez veštačkih aroma i konzervansa, bademov namaz i džem od narandže (sa crnim tartufima), kao i tartufi u ljutoj uljanoj marinadi i maslinovo ulje sa tartufima.

Kako je sve počelo...

Tartufi su prisutni u našoj kući dugi niz godina. Prvi susret sa njima bio je sa dolaskom novog člana naše porodice, šteneta rase Lagotto Romagnolo - Line.

Dok je prirodni instinkt našeg psa vodio u dubine vojvođanskih šuma postale smo svesne da je pred nama zaista dar bogova.

Zapanjene živopisnom aromom tartufa, uvidele smo načine kojima ćemo obogatiti predstojeće dane u kuhinji.

I zaista su obogatile naše kuhinje novim i neponovljivim ukusima, a u našem dućanu možete degustirati sve njihove proizvode.

Vidimo se na dugustaciji u našem dućanu u Dobračinoj 28 :)